Site logo

Alle Hotel Suites in Amsterdam

Luxe suites in Amsterdam met eigen jacuzzi, wellness of extra romantisch aangekleed

Romantische suites met extra luxe, wellness of een eigen jacuzzi

Hotel Suites in Amsterdam, Noord-Holland

Er zijn een hoop flinke en kleinere hotelketens werkzaam in Holland. Denk aan onder andere van der Valk of Fletcher. Toch is er een apart genre voor publiek die net een wat specialer nachtje weg willen. Bijvoorbeeld om hun huwelijksnacht te vieren of een bijzonder moment met hun naaste te delen. Er is een omvangrijk aanbod aan kansen voor speciale overnachtingen, zoals op Airbnb, maar ook normale hotels schikken zich voor deze ideeën.

Hotel suite met prive Jacuzzi in Amsterdam boeken

Misschien heb je het idee om een romantische nacht voor je partner te organiseren. Dan is een suite met eigen jacuzzi begrijpelijk wel gewenst. Zo kan je samen met je partner rustig met een een bubbeltje rustig wegdromen in in je eigen jacuzzi, en aldaar het een romantische avond wordt is er geen plek voor andere mensen in de grote spa van het hotel zelf. Kijk Dus is onder de categorie “Privé Jacuzzi” om alleen maarsuites te vinden die aan deze vraag voldoen. Suites met een eigen jacuzzi zijn vast te vinden in Amsterdam, maar ook in de rest van Noord-Holland.

Extra Luxe Suites Amsterdam

Het is heerlijk om je soms compleet te laten onderdompelen in luxe. Daarom hebben we alle extra luxe hotel suites voor jou geselecteerd. Bij intrede voel je je direct een ware koning of koningin en kan je genieten van luxe hotelkamers met erg aantrekkelijk interieur en fantastische faciliteiten binnen en rondom het hotel. Deze suites zijn in Amsterdam zijn dus zeker te vinden.

Amsterdam Romantische Suites

Hotel suites lenen zich uitstekend voor een romantisch avondje. Verras bijvoorbeeld je man of vrouw in een suite en vraag om romantische extra’s. Meestal kan het hotel een heleboel dingen voor je regelen en klaarzetten zoals het versieren van de kamer met rozenblaadjes, kaarsjes, bloemen of bijvoorbeeld fruit. begrijpelijk staat er dan ook een flesje champagne klaar om de romantiek te vieren in Amsterdam, Noord-Holland.

Wellness Suites Amsterdam

Voor ultiem ontspannen is een Spa of wellness bij een hotel altijd zalig. Maar nog heerlijker is het als je alle wellness faciliteiten helemaal voor jezelf hebt. Dus zijn er in veel hotels speciale wellness suites,zo ook in Amsterdam. Deze suites zijn uitgerust met bijvoorbeeld een jacuzzi, een sauna, een stoomdouche en soms nog meer. Ontspan samen met je partner in alle privacy

Goedkope Suites Amsterdam

En dan resteert nog de vraag: Wat betaal je hiervoor? Mensen denken vaak dat hotel suites veel kosten, en dit is in de meeste gevallen ook zo. Echter als je goed zoekt zijn er zeker goede aanbiedingen te vinden en kan je voor ongeveer 100 euro al een nacht in een goedkope suite overnachten. Wij hebben de goedkope suites in Amsterdam voor je op een rijtje gezet.

jan 21
Hotel Reehorst President Suite | Review

Als je hebt besloten om een suite te gaan boeken voor bijvoorbeeld een romantisch…