Alle Hotel Suites in Assen

Luxe suites in Assen met eigen jacuzzi, wellness of extra romantisch aangekleed

Romantische suites met extra luxe, wellness of een eigen jacuzzi

Hotel Suites in Assen, Drenthe

Er zijn een berg grote en kleinere hotelketens werkzaam in Holland. Denk aan onder andere van der Valk of Fletcher. Desondanks is er een apart genre voor publiek die net een wat specialer nachtje weg willen. Zoals om hun huwelijksnacht te vieren of een exclusief moment met hun naaste te delen. Er is een omvangrijk aanbod aan kansen voor speciale overnachtingen, zoals op Airbnb, maar ook normale hotels passen zich voor deze ideeën.

Suite met eigen Jacuzzi in Assen boeken

Misschien ben je van plan om een romantische overnachting voor je partner te organiseren. Dan is een suite met eigen bubbelbad uiteraard wel nodig. Op die manier kan je gezamenlijk met je partner rustig met een een wijntje kalmpjes wegdromen in in je eigen jacuzzi, en aangezien het een romantische avond wordt is er geen ruimte voor andere mensen in de publieke spa van het hotel zelf. Kijk Dus is onder het thema “Eigen Jacuzzi” om alleen maarsuites te vinden die aan deze eis voldoen. Suites met een eigen jacuzzi zijn zeker te vinden in Assen, maar ook in de rest van Drenthe.

Extra Luxe Suites Assen

Het is zalig om je af en toe compleet te laten onderdompelen in luxe. Daarom hebben we alle extra luxe suites voor jou geselecteerd. Bij intrede voel je je direct een ware koning of koningin en kan je genieten van luxe suites met erg mooi interieur en een grote hoeveelheid aan faciliteiten binnen en rondom het hotel. Deze suites zijn in Assen zijn dus zeker te vinden.

Romantische Suites Assen

Als je op zoek bent naar een romantische nacht dan bieden Suites zich prima daarvoor. Verras bijvoorbeeld je vriend of vriendin in een hotel suite en regel een romantisch arrangement. Dikwijls kan het hotel allemaal dingen voor je regelen en klaarzetten zoals het versieren van de kamer met rozenblaadjes, kaarsjes, bloemen of bijvoorbeeld fruit. Uiteraard staat er dan ook een flesje bubbels klaar om de romantiek te vieren in Assen, Drenthe.

Spa Suites Assen

Voor ultiem ontspannen is een Spa of wellness bij een hotel altijd zalig. Maar nog fijner is het als je al deze faciliteiten niet met andere hoeft te delen. Daarom zijn er in veel hotels speciale wellness suites,zo ook in Assen. Deze suites zijn uitgerust met bijvoorbeeld een jacuzzi, een sauna, een stoomdouche en soms nog meer. Verwen jezelf in alle privacy!

Goedkope Suites Assen

En dan vraag je je begrijpelijk af, wat kost dit dan allemaal? Het stigma omtrent suites is dat ze erg duur zijn, en dit is in de meeste gevallen ook zo. Desalniettemin als je goed zoekt zijn er vast goede aanbiedingen te vinden en kan je voor ongeveer 100 euro al een nacht in een goedkope suite overnachten. Wij hebben de goedkope suites in Assen voor je op een rijtje gezet.

jan 21
Hotel Reehorst President Suite | Review

Als je hebt besloten om een suite te gaan boeken voor bijvoorbeeld een romantisch…