Alle Hotel Suites in Dokkum

Luxe suites in Dokkum met eigen jacuzzi, wellness of extra romantisch aangekleed

Romantische suites met extra luxe, wellness of een eigen jacuzzi

Hotel Suites in Dokkum, Friesland

Er zijn een hoop grote en kleinere hotelketens actief in Nederland. Denk aan onder andere AC Hotels of Fletcher. Toch is er een apart genre voor mensen die net een wat specialer nachtje weg willen. Bijvoorbeeld om hun huwelijksnacht te vieren of een bijzonder moment met hun naaste te delen. Er is een groot aanbod aan kansen voor speciale overnachtingen, bijvoorbeeld op Airbnb, maar ook normale hotels passen zich voor deze ideeën.

Suite met prive Jacuzzi in Dokkum boeken

Als jij een romantische nacht wil houden in Dokkum dan kan een jacuzzi of groot bubbelbad niet ontbreken. Dan wil je uiteraard het liefst een eigen jacuzzi in je suite. Op die manier kan je gezamenlijk met je partner onder het genot van een wijntje kalmpjes wegdromen in in je eigen jacuzzi, en aldaar het een romantische avond wordt is er geen plek voor andere mensen in de publieke spa van het hotel zelf. Kijk daarom is onder de categorie “Eigen Jacuzzi” om alleen maarhotel suites te vinden die aan deze eis volstaan. Suites met een eigen jacuzzi zijn zeker te vinden in Dokkum, maar ook in de rest van Friesland.

Extra Luxe Suites Dokkum

Het is heerlijk om je soms helemaal te laten onderdompelen in luxe. Daarom hebben we alle extra luxe hotel suites voor jou geselecteerd. Bij aankomst voel je je onmiddellijk een ware koning of koningin en kan je genieten van luxe hotelkamers. Deze suites zijn in Dokkum zijn dus vast te vinden.

Dokkum Romantische Suites

Hotel suites lenen zich prima voor een romantisch avondje. Verras bijvoorbeeld je vriend of vriendin in een suite en regel romantische extra’s. Meestal kan het hotel allemaal dingen voor je regelen en klaarzetten zoals het versieren van de kamer met rozenblaadjes, kaarsjes, bloemen of bijvoorbeeld fruit. Natuurlijk staat er dan ook een flesje bubbels klaar om de romantiek te vieren in Dokkum, Friesland.

Wellness Suites Dokkum

Sommige hotels hebben een spa of wellness jou de mogelijkheid te geven om uiterst te ontspannen. Maar nog heerlijker is het als je alle wellness faciliteiten niet met andere hoeft te delen. Daarom zijn er in veel hotels speciale wellness suites,zo ook in Dokkum. Deze suites zijn uitgerust met bijvoorbeeld een jacuzzi, een sauna, een stoomdouche en soms nog meer. Ontspan samen met je partner in alle privacy

Goedkope Suites Dokkum

En dan vraag je je uiteraard af, wat mag dit allemaal kosten? Mensen denken vaak dat suites veel kosten, en dit is in de meeste gevallen ook zo. Maar als je goed zoekt zijn er zeker goede aanbiedingen te vinden en kan je voor ongeveer 100 euro al een nacht in een goedkope suite overnachten. Wij hebben de goedkope suites in Dokkum voor je op een rijtje gezet.

jan 21
Hotel Reehorst President Suite | Review

Als je hebt besloten om een suite te gaan boeken voor bijvoorbeeld een romantisch…