Alle Hotel Suites in Hasselt

Luxe suites in Hasselt met eigen jacuzzi, wellness of extra romantisch aangekleed

Romantische suites met extra luxe, wellness of een eigen jacuzzi

Hotel Suites in Hasselt, Overijssel

In Nederland beschikken we een breed aanbod aan mooie hotelketens. Denk aan bijvoorbeeld van der Valk of Golden Tulip. Toch is er een apart genre voor mensen die net een wat specialer nachtje weg willen. Bijvoorbeeld om hun huwelijksnacht te vieren of een exclusief moment met hun naaste te delen. Er is een groot aanbod aan kansen voor speciale overnachtingen, zoals op Airbnb, maar ook normale hotels passen zich voor deze ideeën.

Suite met prive Jacuzzi in Hasselt boeken

Als jij een romantische nacht wil vieren in Hasselt dan kan een jacuzzi of flink bubbelbad niet ontbreken. Dan is een suite met eigen bubbelbad natuurlijk wel nodig. Op die manier kan je samen met je partner onder het genot van een bubbeltje kalmpjes wegdromen in in je eigen jacuzzi, en aangezien het een romantische overnachting wordt is er geen ruimte voor andere mensen in de publieke wellness van het hotel zelf. Kijk Dus is onder de categorie “Privé Jacuzzi” om alle suites te filteren op deze vraag. Suites met een eigen jacuzzi zijn zeker te vinden in Hasselt, maar ook in de rest van Overijssel.

Suites met Extra Luxe in Hasselt

Het is zalig om je af en toe helemaal te laten onderdompelen in luxe. Daarom hebben we een selectie gemaakt van alle luxe suites in Hasselt. Bij intrede voel je je meteen een ware koning of koningin en kan je genieten van luxe hotelkamers met enorm luxe interieur en een grote hoeveelheid aan faciliteiten binnen en rondom het hotel. Deze suites zijn in Hasselt zijn dus vast te vinden.

Romantische Suites Hasselt

Suites bieden zich prima voor een romantische nacht. Verras bijvoorbeeld je vriend of vriendin in een hotel suite en vraag om romantische extra’s. Meestal kan het hotel een heleboel extra’s voor je regelen en klaarzetten zoals het versieren van de kamer met rozenblaadjes, kaarsjes, bloemen of bijvoorbeeld fruit. Natuurlijk staat er dan ook een flesje champagne klaar om de romantiek te vieren in Hasselt, Overijssel.

Wellness Suites Hasselt

Voor uiterst relaxen is een Spa of wellness bij een hotel altijd heerlijk. Maar nog heerlijker is het als je alle wellness faciliteiten niet met andere hoeft te delen. Daarom zijn er in veel hotels speciale wellness suites. Deze suites zijn uitgerust met bijvoorbeeld een jacuzzi, een sauna, een stoomdouche en soms nog meer. Ontspan samen met je vriend of vriendin in alle privacy

Goedkope Suites in Hasselt

En dan vraag je je begrijpelijk af, wat mag dit allemaal kosten? Mensen denken vaak dat suites veel kosten, en dit is in de meeste gevallen ook zo. Echter als je goed zoekt zijn er zeker goede aanbiedingen te vinden en kan je voor ongeveer 100 euro al een nacht in een goedkope suite overnachten. Wij hebben de goedkope suites in Hasselt voor je op een rijtje gezet.

jan 21
Hotel Reehorst President Suite | Review

Als je hebt besloten om een suite te gaan boeken voor bijvoorbeeld een romantisch…