Alle Hotel Suites in Maastricht

Luxe suites in Maastricht met eigen jacuzzi, wellness of extra romantisch aangekleed

Romantische suites met extra luxe, wellness of een eigen jacuzzi

Hotel Suites in Maastricht, Limburg

In Nederland beschikken we een breed aanbod aan mooie hotelketens. Denk aan onder andere van der Valk of Fletcher. Desondanks is er een apart genre voor mensen die net een wat specialer nachtje weg wensen. Zoals om hun huwelijksnacht te houden of een exclusief moment met hun naaste te delen. Er is een groot aanbod aan kansen voor speciale overnachtingen, zoals op Airbnb, maar ook normale hotels passen zich voor deze ideeën.

Luxe suite met eigen Jacuzzi in Maastricht boeken

Misschien ben je van plan om een romantische overnachting voor je vriend of vriendin te organiseren. Dan wil je begrijpelijk het liefst een eigen jacuzzi in je suite. Op die manier kan je samen met je partner onder het genot van een bubbeltje kalmpjes wegdromen in in je eigen jacuzzi, en aldaar het een romantische avond wordt is er geen plek voor andere mensen in de publieke spa van het hotel zelf. Kijk daarom is onder de categorie “Eigen Jacuzzi” om alle suites te filteren op deze vraag. Suites met een eigen jacuzzi zijn vast te vinden in Maastricht, maar ook in de rest van Limburg.

Extra Luxe Suites Maastricht

Het is zalig om je af en toe compleet te laten onderdompelen in luxe. Daarom hebben we alle extra luxe suites voor jou geselecteerd. Bij binnenkomst voel je je meteen een ware koning of koningin en kan je genieten van luxe hotelkamers met erg aantrekkelijk interieur en fantastische faciliteiten binnen en rondom het hotel. Deze suites zijn in Maastricht zijn dus zeker te vinden.

Maastricht Romantische Suites

Suites lenen zich ideaal voor een romantisch avondje. Verras bijvoorbeeld je man of vrouw in een hotel suite en regel een romantisch arrangement. Vaak kan het hotel allemaal dingen voor je regelen en klaarzetten zoals het versieren van de kamer met rozenblaadjes, kaarsjes, bloemen of bijvoorbeeld fruit. Natuurlijk staat er dan ook een flesje wijn klaar om de liefde te vieren in Maastricht, Limburg.

Wellness Suites Maastricht

Sommige hotels hebben een spa of wellness jou de mogelijkheid te geven om uiterst te relaxen. Maar nog fijner is het als je al deze faciliteiten niet met andere hoeft te delen. Dus zijn er in veel hotels speciale wellness suites,zo ook in Maastricht. Deze suites zijn uitgerust met bijvoorbeeld een jacuzzi, een sauna, een stoomdouche en soms nog meer. Ontspan samen met je vriend of vriendin in alle privacy

Goedkope Suites Maastricht

En dan vraag je je begrijpelijk af, wat mag dit allemaal kosten? Het stigma omtrent suites is dat ze vrij prijzig zijn, en dit is in de meeste gevallen ook zo. Echter als je goed zoekt zijn er vast goede aanbiedingen te vinden en kan je voor ongeveer 100 euro al een nacht in een goedkope suite overnachten. Wij hebben de goedkope suites in Maastricht voor je op een rijtje gezet.

jan 21
Hotel Reehorst President Suite | Review

Als je hebt besloten om een suite te gaan boeken voor bijvoorbeeld een romantisch…