Site logo
5/5
Burgemeester Rasterhofflaan 1, 8606KZ Sneek

Junior Suite – Van der Valk Hotel Sneek

Geniet in deze Junior Suite in Sneek

€184 per nacht

HotelHet Van der Valk Hotel Sneek is centraal gelegen langs de A7 en is uitstekend bereikbaar met de auto. In het hotel is een sfeervolle bar/brasserie waar je kan genieten van een drankje en een hapje. Er is ook een à la carte restaurant dat uitkijkt op het water, zodat je tijdens de lunch of het diner kunt genieten van het mooie uitzicht.

De ruime en luxe kamers zijn smaakvol ingericht met een bureau en een comfortabel zitje. Daarnaast ontbreken een airconditioning, flatscreen televisie en WiFi uiteraard niet. Dankzij de uitstekende bedden ben je verzekerd van een goede nachtrust. De kamers bieden een mooie mix van tijdloze elegantie en hedendaags comfort en beschikken over een badkamer met ligbad, aparte douche en een toilet.Omgeving


Sneek, of ‘Snits’ zoals de Friezen het noemen, staat bekend als dé watersportplaats in Friesland. Het symbool van de stad is de mooie Waterpoort. Sneek is een van de Friese elf steden die worden aangedaan tijdens ‘de tocht der tochten’. Het is een bruisende stad waar jaarlijks vele evenementen plaatsvinden. Het bekendst is natuurlijk het zeilevenement de Sneekweek maar ook op cultuurgebied wordt er genoeg georganiseerd, zoals ‘Lekker Sneek’, ‘Swinging Sneek’ en vele braderieën en markten.

Eten en Drinken


Het ontbijt staat op doordeweekse dagen van 06:30 tot 10:30 uur voor u klaar en in het weekend van 07:30 tot 10:30 uur.In de bar/ brasserie kunnen gasten vanaf 09:00 uur terecht voor een kop koffie met Friese oranjekoek of voor een van de gerechten van de specialiteitenkaart. Voor gasten die laat aankomen in het hotel biedt het hotel speciale ‘Late Night’ gerechten. De keuken van de brasserie is open tot 23:00 uur. Het sfeervolle à la carte restaurant biedt plaats aan ongeveer 300 personen. Het restaurant heeft een smaakvol interieur met metershoge ramen met uitzicht op het water. U kunt hier iedere dag van 11:30 tot 23.00 uur kiezen uit de vele gerechten van het à la carte menu, van traditionele Valk Klassiekers tot internationale gerechten. De gerechten worden bereid met dagverse producten. Van der Valk Hotel Sneek biedt ook nog andere culinaire mogelijkheden zoals de zondagse familiebrunch.


Suite Faciliteiten

Locatie