Site logo
5/5
Rue de la Station 4, 4800 Verviers

Junior Suite – Van der Valk Hotel Verviers

Geniet in deze Junior Suite in Verviers

€129 per nacht

HotelVan der Valk Hotel Verviers is gevestigd in een oud stationsgebouw uit 1891. Het ligt vlakbij het centrum van Verviers en de bioscoop. Het hotel is uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het hotel ligt niet ver van de de afrit van de E42 en ook dichtbij het treinstation waar u trein naar station Luik-Guillemins kunt nemen waar de TGV stopt. Het schitterende stationsgebouw is ontworpen door de beroemde architect Santiago Calatrava.


Houd er rekening mee dat het wellness- en spacentrum, het zwembad, het fitnesscentrum, de bar en het restaurant op 9 juni weer opengaan. Het terras is al open en beschikbaar voor gasten. Vanwege de beperkingen van Covid hebben alle faciliteiten beperkte ruimte en moet vooraf worden gereserveerd.

Het ecologische Van der Valk Verviers heeft zonnepanelen en een geothermisch systeem voorziet het hotel van warm water. Er is een verwarmd buitenzwembad en als de zon schijnt kunt u op het grote terras genieten. In het hotel is een restaurant met brasserie waar u terecht kunt voor een hapje of drankje.

Het hotel beschikt over diverse kamertypes, van standaard kamers tot presidentieele suites met een bubbelbad. De kamers zijn ingericht met schilderijen van jonge kunstenaars en beschikken onder andere over een flatscreentelevisie. Het hotel beschikt over een aantal multifunctionele zalen met een maximale capaciteit tot 300 personen.Omgeving


Verviers wordt ook wel eens de stad van het water genoemd. Het was een van de eerste steden met een waterleiding en je kunt er een heuse fonteinentocht volgen. Ook is de stad nauw verweven met de lakenindustrie. Interessant voor bezoekers zijn dan ook het Maison de la Laine (Centrum voor Wol en Mode) en het Maison de l’Eau. In de omgeving van Van der Valk Hotel Verviers ligt Spa met zijn beroemde thermen. Ook het circuit van Francorchamps is niet ver van het hotel vandaan. Een uitstapje naar de Ardennen om de mooie natuur te verkennen is uiteraard ook een goede optie voor een dagje uit.

Eten en Drinken


’s Ochtends kunnen gasten tussen 07:00 en 11:00 uur genieten van het gezonde ontbijtbuffet. In het stijlvolle restaurant l’Entrepôt worden gerechten uit de internationale keuken geserveerd. U kunt kiezen uit een menu, buffet of à la carte gerechten. Gasten kunnen lunchen van 12:00 tot 16:00 uur en dineren vanaf 18:30 tot 23:00 uur. Op zondag kunt u ook brunchen in het restaurant. Er is een bar in het hotel die 24 uur per dag geopend is.


Het hotel vraagt een ECO contributie van €1,50 per persoon per nacht.


Beste gast, Houd er rekening mee dat we vanwege de beperkingen van Covid een beperkte beschikbaarheid in ons restaurant kunnen bieden. Daarom raden we u ten zeerste aan om van tevoren een tafel te reserveren. Voor gasten zonder reservering wordt het diner op de kamer geserveerd. Deze beperking blijft van kracht tot nader order. Om te reserveren dient u rechtstreeks contact op te nemen met het hotel


Suite Faciliteiten

Locatie