Site logo
5/5
Raamweg 10, 5431NH Cuijk

Loft Suite – Van der Valk Hotel Nijmegen Cuijk

Geniet in deze Loft Suite in Cuijk

€198 per nacht

HotelVan der Valk Hotel Nijmegen Cuijk is een vriendelijk hotel aan de A73 nabij Nijmegen. Door de gast centraal te stellen en kwaliteit hoog in het vaandel te zetten streeft het personeel ernaar zowel op recreatief als op zakelijk gebied aan eenieders wens te voldoen. De goede bereikbaarheid van het hotel wordt gecombineerd met een prachtige ligging dicht bij de Kraaijenbergse Plassen. In de centrale lobby is een VVV agentschap gevestigd.

Van der Valk Hotel Nijmegen Cuijk beschikt over sfeervolle kamers, die voorzien zijn van een ruime badkamer met bad, aparte douche, toilet en föhn. Ook hebben de kamers een kluisje, een telefoon en een flatscreen televisie. Voor de zakenreiziger heeft het hotel tien multifunctionele vergaderzalen, die aan 500 personen plaats kunnen bieden. Voor een sfeervol diner zijn deze zalen ook uitermate geschikt. Het hotel beschikt over een bar/brasserie en een restaurant. Daarnaast kunnen hotelgasten ook gratis gebruikmaken van de fitnessfaciliteiten.Omgeving


Van der Valk Hotel Nijmegen Cuijk ligt op het drie provinciën punt Gelderland, Noord – Brabant & Limburg. Cuijk is gelegen aan de rand van de oudste stad van Nederland, Nijmegen en op slechts enkele kilometers van Duitsland en Airport Weeze. Het stadje Cuijk is eeuwenoud en heeft veel bezienswaardige monumenten. Op loopafstand van het hotel liggen de Kraaijenbergse Plassen, een prachtig natuur- en recreatiegebied. Hier kunt u heerlijk zwemmen, surfen, wandelen, fietsen en vissen. Ook kunt u hier de prachtige natuur bewonderen, met onder andere Galloway-runderen, Exmoorpony’s en Konikpaarden. Ook om te fietsen biedt de omgeving veel mogelijkheden, wat dacht u van de Mookerheide of richting de charmante dorpjes Grave en Boxmeer. In de centrale lobby bevindt zich een VVV agentschap.

Eten en Drinken


Het ontbijtbuffet wordt dagelijks geserveerd van 06:30 tot 11:00 uur.In het restaurant serveert men een grote selectie aan nationale en internationale gerechten. Het restaurant is open van 12:00 tot 22:00 uur. Op zonnige dagen kunnen gasten ook op het beschutte terras plaatsnemen.Daarnaast beschikt Van der Valk Hotel Nijmegen Cuijk over een gezellige brasserie, die vanaf 09:00 uur open is voor een drankje en vanaf 11:00 uur ook voor een aantal lunchgerechten. Vrijwel dagelijks staat er ook een lunchbuffet klaar van 12:30 tot 14:00 uur en op zondag wordt er een brunch verzorgd van 11:30 tot 14:00 uur. Voor groepen vanaf 25 personen kan een high tea of buffet verzorgd worden.


Suite Faciliteiten

Locatie