Site logo
5/5
Stationsweg 91, 3621LK Breukelen

Wellness Suite – Van der Valk Hotel Breukelen A2

Geniet in deze Wellness Suite in Breukelen

€214 per nacht

HotelVan der Valk Hotel Breukelen A2 ligt zeer centraal tussen Amsterdam en Utrecht.
Hotelgasten kunnen gratis ontspannen in het Wellnesscenter met een zwembad, Turks stoombad, sauna, voetenbaden, aroma douches en een relax ruimte met open haard. In de Beautysalon is het mogelijk om op afspraak te genieten van een gezichtsbehandeling, massage, pedicurebehandeling. Het Wellnesscenter sluit aan op de fitnessruimte met de nieuwste fitnessapparatuur. In het gehele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Daarnaast biedt het hotel zijn gasten gratis parkeergelegenheid.Omgeving


Van der Valk Hotel Breukelen ligt direct aan de A2 tussen Utrecht en Amsterdam, op slechts 25 kilometer van Schiphol Airport. Vanaf NS station Breukelen, op slechts 150 meter afstand, heeft u een snelle verbinding met Amsterdam, Schiphol, Amsterdam RAI, Utrecht en de Jaarbeurs. Breukelen ligt nabij de mooie Vechtstreek en de Loosdrechtse Plassen. Bij de receptie vindt u tientallen recreatieve tips. De centrale locatie in het groene, culturele hart van Nederland is ook ideaal voor liefhebbers van fietsen en wandelen.

Eten en Drinken


In het restaurant kunt u van 07:00 tot 23:00 uur genieten van nationale en internationale specialiteiten. Bovendien is op zaterdag en zondag het Live Cooking buffetrestaurant open waar voor een vast tarief een uitgebreid dinerbuffet aanwezig is, inclusief wijn, bier en frisdranken. Dit geldt ook voor het zondagse brunchbuffet, inclusief koffie, thee, melk en vruchtensappen. De keukenbrigade bereidt ter plekke heerlijke gerechten voor u. Bij het speciale buffet voor kinderen kunnen zij lekkere koekjes bakken onder begeleiding. De kinderen kunnen zich ook vermaken in de kinderhoek.


Suite Faciliteiten

Locatie