Site logo

Hotel Reehorst President Suite | Review

Als je hebt besloten om een suite te gaan boeken voor bijvoorbeeld een romantisch nachtje met je partner wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Suites kosten vaak aardig wat geld en er is een heel groot aanbod. Een hotel wat meespeelt op deze vraag is het 4 sterren Reehorst Hotel in Ede. Het hotel heeft maar liefst 10 luxe suites met internationale cortez beleving en 24 boutique rooms. Zij bezitten momenteel ook de prijs voor Mooiste Suites van Nederland. Tijd dus voor een eerlijke review van een van de duurste suites in dit hotel: De president suite.

Hotel Reehorst Faciliteiten

Om te beginnen kijken we naar de faciliteiten van het Hotel zelf. Het hotel is centraal gelegen, namelijk in Ede, en is maar 3 minuten van het station af. Als je met de auto komt kan je via een slagboom gratis achter het hotel parkeren. Je moet wel telkens een uitrij muntje halen als je met de auto weg wil, maar door de plek kan je zeer goed met de auto bijvoorbeeld naar Arnhem, Nijmegen of Utrecht gaan.

Het hotel beschikt over een restaurant genaamd ZUZU Kitchen – Bar. Hier kan je terecht voor een heerlijke lunch of diner, in een trendy omgeving. Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in de miami lounge.

De President Suite

Maar je komt natuurlijk voor de review over de president suite. Zelf ben ik hier geweest met een jubileum jaar van mijn relatie. Bij het boeken kan je extra’s toevoegen aan de kamer om het zo wat romantischer te maken. Zo had ik bijvoorbeeld een bos bloemen en een fruitmand bijbesteld. Daarnaast was, geheel op eigen initiatief, de kamer versierd met rozen blaadjes over de hele grond.

De suite zelf is niet heel groot, maar zeker groot genoeg. De suite bevind zich in een hoek van het gebouw en de deur zit goed gepositioneerd aan de andere zijde van het bed en zit verstopt achter een gang. Dit zorgt weer voor betere geluidsdichtheid en optimale privacy.

Bij binnenkomst kom je bij de relax area uit waar je een soort designerbank hebt staan en een grote 3D Tv. Bij aankomst krijg je van de receptie een soort kist mee met de 3d brillen en een hoop 3d films. Dit is een aanrader aangezien de kwaliteit echt fantastisch is op deze tv.

Reehorst President Suite loungeReview

Verder is er natuurlijk een grote jacuzzi waar je met zijn 2 in kunt. Deze heeft sterke Jets en kleurverlichting die je zelf kan instellen. Ook de lamp erboven kan je in kleur aanzetten om een heerlijke luxe sfeer te creëren. Verder staan er Rituals flesjes klaar en is er een heerlijk luxe douche met allemaal functies (dit moet je uitproberen).

Het bed is geplaatst aan de andere zijde van de soort scheidingsmuur van de lounge en zit in de hoek van het hotel. Je hebt dus aan 2 kanten ramen. Hier hangt ook nog een TV die te draaien is naar het bed of de Jacuzzi. Het bed is enorm groot (King Size) en ligt fantastisch.

Mijn Oordeel

  • Tot op heden een van de beste suites waar ik ben geweest.
  • Voelt enorm luxe
  • Erg goede service
  • Faciliteiten werken goed, sauna erbij had nog lekkerder geweest
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding