Site logo

Alle Hotel Suites in Haarlem

Luxe suites in Haarlem met eigen jacuzzi, wellness of extra romantisch aangekleed

Romantische suites met extra luxe, wellness of een eigen jacuzzi

Hotel Suites in Haarlem, Noord-Holland

Er zijn een hoop flinke en kleinere hotelketens werkzaam in Holland. Denk aan bijvoorbeeld AC Hotels of Fletcher. Toch is er een apart genre voor mensen die net een wat specialer nachtje weg willen. Bijvoorbeeld om hun huwelijksnacht te houden of een speciaal moment met hun naaste te delen. Er is een groot aanbod aan mogelijkheden voor speciale overnachtingen, bijvoorbeeld op Airbnb, maar ook normale hotels passen zich voor deze ideeën.

Suite met prive Jacuzzi in Haarlem boeken

Als jij een romantische nacht wil houden in Haarlem dan kan een jacuzzi of groot bubbelbad niet ontbreken. Dan wil je natuurlijk het liefst een eigen jacuzzi in je suite. Op die manier kan je samen met je partner onder het genot van een bubbeltje kalmpjes wegdromen in in je eigen jacuzzi, en aangezien het een romantische overnachting wordt is er geen plaats voor andere mensen in de grote spa van het hotel zelf. Kijk Dus is onder de categorie “Privé Jacuzzi” om alle suites te filteren op deze eis. Suites met een eigen jacuzzi zijn vast te vinden in Haarlem, maar ook in de rest van Noord-Holland.

Suites met Extra Luxe in Haarlem

Het is zalig om je soms totaal te laten onderdompelen in luxe. Daarom hebben we alle extra luxe suites voor jou geselecteerd. Bij binnenkomst voel je je onmiddellijk een ware koning of koningin en kan je genieten van luxe hotelkamers met enorm aantrekkelijk interieur en indrukwekkende faciliteiten binnen en rondom het hotel. Deze suites zijn in Haarlem zijn dus vast te vinden.

Romantische Suites Haarlem

Suites lenen zich uitstekend voor een romantisch avondje. Verras bijvoorbeeld je partner in een hotel suite en vraag om een romantisch arrangement. Vaak kan het hotel een heleboel extra’s voor je regelen en klaarzetten zoals het versieren van de kamer met rozenblaadjes, kaarsjes, bloemen of bijvoorbeeld fruit. Natuurlijk staat er dan ook een flesje champagne klaar om de romantiek te vieren in Haarlem, Noord-Holland.

Wellness Suites Haarlem

Sommige hotels hebben een spa of wellness jou de mogelijkheid te geven om uiterst te relaxen. Maar nog heerlijker is het als je alle wellness faciliteiten niet met andere hoeft te delen. Dus zijn er in veel hotels speciale wellness suites,zo ook in Haarlem. Deze suites zijn uitgerust met bijvoorbeeld een jacuzzi, een sauna, een stoomdouche en soms nog meer. Ontspan samen met je vriend of vriendin in alle privacy

Goedkope Suites Haarlem

En dan vraag je je begrijpelijk af, wat kost dit dan allemaal? Het stigma omtrent suites is dat ze erg duur zijn, en dit is in de meeste gevallen ook zo. Desalniettemin als je goed zoekt zijn er zeker goede deals te vinden en kan je voor ongeveer 100 euro al een nacht in een goedkope suite overnachten. Wij hebben de goedkope suites in Haarlem voor je op een rijtje gezet.

jan 21
Hotel Reehorst President Suite | Review

Als je hebt besloten om een suite te gaan boeken voor bijvoorbeeld een romantisch…