Site logo

Alle Hotel Suites in Leeuwarden

Luxe suites in Leeuwarden met eigen jacuzzi, wellness of extra romantisch aangekleed

Romantische suites met extra luxe, wellness of een eigen jacuzzi

Hotel Suites in Leeuwarden, Friesland

Er zijn een berg grote en kleinere hotelketens werkzaam in Holland. Denk aan onder andere AC Hotels of Golden Tulip. Desondanks is er een apart genre voor publiek die net een wat specialer nachtje weg willen. Zoals om hun huwelijksnacht te houden of een exclusief moment met hun naaste te delen. Er is een omvangrijk aanbod aan mogelijkheden voor speciale overnachtingen, bijvoorbeeld op Airbnb, maar ook normale hotels passen zich voor deze ideeën.

Suite met prive Jacuzzi in Leeuwarden

Misschien ben je van plan om een romantische nacht voor je partner te organiseren. Dan wil je uiteraard het liefst een eigen jacuzzi in je suite. Zo kan je samen met je partner onder het genot van een wijntje kalmpjes wegdromen in in je eigen jacuzzi, en aldaar het een romantische overnachting wordt is er geen plaats voor andere mensen in de publieke spa van het hotel zelf. Kijk Dus is onder de categorie “Privé Jacuzzi” om alle suites te filteren op deze vraag. Suites met een eigen jacuzzi zijn zeker te vinden in Leeuwarden, maar ook in de rest van Friesland.

Suites met Extra Luxe in Leeuwarden

Het is zalig om je soms totaal te laten onderdompelen in luxe. Dus hebben we alle extra luxe hotel suites voor jou geselecteerd. Bij aankomst voel je je onmiddellijk een ware koning of koningin en kan je genieten van luxe hotelkamers met enorm luxe interieur en indrukwekkende faciliteiten binnen en rondom het hotel. Deze suites zijn in Leeuwarden zijn dus zeker te vinden.

Leeuwarden Romantische Suites

Als je op zoek bent naar een romantisch avondje dan lenen Suites zich ideaal daarvoor. Verras bijvoorbeeld je man of vrouw in een hotel suite en vraag om romantische extra’s. Veelal kan het hotel een heleboel extra’s voor je regelen en klaarzetten zoals het versieren van de kamer met rozenblaadjes, kaarsjes, bloemen of bijvoorbeeld fruit. Natuurlijk staat er dan ook een flesje wijn klaar om de liefde te vieren in Leeuwarden, Friesland.

Spa Suites Leeuwarden

Sommige hotels hebben een spa of wellness jou de mogelijkheid te geven om uiterst te relaxen. Maar nog heerlijker is het als je alle wellness faciliteiten helemaal voor jezelf hebt. Daarom zijn er in veel hotels speciale wellness suites,zo ook in Leeuwarden. Deze suites zijn uitgerust met bijvoorbeeld een jacuzzi, een sauna, een stoomdouche en soms nog meer. Ontspan samen met je vriend of vriendin in alle privacy

Goedkope Suites Leeuwarden

En dan vraag je je natuurlijk af, wat mag dit allemaal kosten? Het stigma omtrent suites is dat ze erg duur zijn, en dit is in de meeste gevallen ook zo. Maar als je goed zoekt zijn er vast goede deals te vinden en kan je voor ongeveer 100 euro al een nacht in een goedkope suite overnachten. Wij hebben de goedkope suites in Leeuwarden voor je op een rijtje gezet.

jan 21
Hotel Reehorst President Suite | Review

Als je hebt besloten om een suite te gaan boeken voor bijvoorbeeld een romantisch…